Vis innlegg

nettgiro.no 2.0

Full redesign med bootstrap 4 samt oppgradering av js fra protoypejs til jquery. Nettsiden er også oppdatert for nytt tjenestestrategi fra abonnementsystem til gratis e-faktura.

Vis innlegg

Ponnitravet.no

For ekstern kunde. Oppdraget var å oppgradere gammel kode og flytte ponnitravets nettside fra en egenutviklet CMS til wordpress, samt skille administrasjonsdelen fra den offentlige nettsiden. All kode og SQL ble gjennomgått for å kunne kjøre på php7 og Mysql5.6.

Vis innlegg

Royalbuner.no

Fullautomatisk bestillingsside tilknyttet ekstern system for fakturering av kunder. WordPress CMS med woocommerce og abonnementsystem for automatisk håndtering av ordrer for kunder. Webløsningen krever minimalt med administrasjon da de meste har blitt automatisert. Nettsiden er utviklet med mobile first tilnærming. Ta kontakt for tilbud for en lignenden løsning.

Vis innlegg

k-hservice.no

For ekstern kunde. Ny nettside med wordpress og woocommerce i bunn, samt et vare-importeringssystem for produkter fra NOBB, dewalt og Milwaukee

Vis innlegg

expofitness.no

Tjeneste som tilbyr oppfølging og oppsett av treningsprogrammer for kunder. Full wordpress & woocomerce abonnementsløsning med automatiske betalinger. Systemet har blitt utviklet med flere brukernivåer, samt mye automatisk funksjonalitet for å behandle diverse oppgaver.

Vis innlegg

Stority.com

Stority er en artikkelbasert nettside med lignende funksjonalitet som upworthy.com; en såkalt clickbait side med interesante artikkeloverskrifter. Den er koblet automatisk med facebook slik at når en admin legger til en ny artikkel vil den også automatisk bli publisert på en facebook side. Ajax-basert med PHP+MySQL Backend.

Vis innlegg

bezito.com

App landingsside. Responsiv ensidet-layout med bootstrap i bunn. Kontrastrik og med mange call-to-action knapper for best mulig klikkratio mot Apstore.

Vis innlegg

Nettgiro.no

En side for utsendelse av faktura via epost og per post. Systemet håndterer alle aspekter av produkter og kunder i fobindelse med faktura. Tilknyttet SMS for både login og for markedsføring av brukerens kunder. PHP+mySQL backend og Prototype.js som js rammeverk.