OM OSS


Om bullyard services

Bullyard Services ENK org.nr 984 683 332 drives av Rodrigo A. Perez.
Etter over 12 år i webutvikler-bransjen har innehaver innhentet et hav av kompetanse innen webutivkling og foretningsutvikling. I 2016 ble det startet for fullt med mål å tilby høy kvalitets produkter til priser de store utvikler selskapene økonomisk sett ikke kan tilby. Måten dette kan oppnås er at alle faste utgifter blir strippet ned til det minimale og heller fokusere på å levere et godt produkt til en god pris. Et selskap uten fast kontor leverer nødvendigvis ikke dårligere produkter, men prisen vil naturligvis være mer fornuftig enn hvis man skulle benyttet et større selskap. Det er her bullyard har en fordel ovenfor konkurrentene.
I tillegg til en mer moderne tilnærming til web-uviklings bransjen benytter vi oss av verktøy og rammeverk som optimaliserer arbeidskapasiteten og produktene som blir levert.

Bullyard services har også tilgang til ett nettverk av frilans-konsulenter innen design, utvikling og prosjektledelse som vil kunne benyttes ved behov.

Om innehaver og Utvikler

Født 1 Mai, 1981.
Profesjonell front- og back-end utvikler med over 12-års erfaring innen webutvikling. I hovedsak LAMP-miljø men håndterer også .NET og SharePoint. Har solid erfaring med alle aspekter av design/utviklings-prosessen og er tilhenger av presise og effektive løsninger.

Har nylig tilegnet grunnleggende kompetanse innen utvikling for MS SharePoint Online- og On-premise. Samt fått en solid kompetanse innen prosjektledelse og er sertifisert ITPP.

Ikke nøl med å ta kontakt!

Send oss en henvendelse via kontakt skjemaet vårt.

Kontakt oss