Vis innlegg

Ponnitravet.no

For ekstern kunde. Oppdraget var å oppgradere gammel kode og flytte ponnitravets nettside fra en egenutviklet CMS til wordpress, samt skille administrasjonsdelen fra den offentlige nettsiden. All kode og SQL ble gjennomgått for å kunne kjøre på php7 og Mysql5.6.

Vis innlegg

Royalbuner.no

Fullautomatisk bestillingsside tilknyttet ekstern system for fakturering av kunder. WordPress CMS med woocommerce og abonnementsystem for automatisk håndtering av ordrer for kunder. Webløsningen krever minimalt med administrasjon da de meste har blitt automatisert. Nettsiden er utviklet med mobile first tilnærming. Ta kontakt for tilbud for en lignenden løsning.

Vis innlegg

k-hservice.no

For ekstern kunde. Ny nettside med wordpress og woocommerce i bunn, samt et vare-importeringssystem for produkter fra NOBB, dewalt og Milwaukee

Vis innlegg

expofitness.no

Tjeneste som tilbyr oppfølging og oppsett av treningsprogrammer for kunder. Full wordpress & woocomerce abonnementsløsning med automatiske betalinger. Systemet har blitt utviklet med flere brukernivåer, samt mye automatisk funksjonalitet for å behandle diverse oppgaver.

Vis innlegg

Luksus Bilutleie

Bilutleie selskap som leier ut eksklusive biler. Laget med wordpress i bunn og tilpasset slik at biler oppdateres automatisk, samt lagt til tilpassede felt som forteller om bilenes leiepriser osv.

Vis innlegg

Etmar & Henriksen Vedlikehold

En worpress side som benytter x theme sine visuelle elementer. Kunden driver med bygg og oppusningstjenester. De ønsket en moderne og resonsiv nettside hvor kundetilbakemeldinger var i fokus.

Vis innlegg

plancha.no

En wordpress side for presentasjon av forskjellige plancha griller. Enkel produkt informasjon med priser og spesifikasjoner.